Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Anmäl alltid ditt förbokade besök i receptionen.

Välkommen till oss, vi har öppet följande dagar och tider:

  • Måndag 7-17
  • Tisdag 7.15-18.30
  • Onsdag 7.15-17
  • Torsdag 7.30-17
  • Fredag 7.30-17

När du kommer till oss, ta alltid en kölapp och slå dig ned för att vänta på din tur. Kom gärna i god tid, eftersom det kan vara kö.

Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. Vi eftersträvar en kontantfri kassa. Om du har möjlighet, så betala gärna ditt besök med kontokort. Du kan även få en faktura, men då måste du betala den senast 31 dagar efter ditt besök.

Du som ska ta prover

Prover kan du lämna i vårt laboratorium som har följande öppettider:

Måndag-torsdag 8-15
Fredag 8-11.30

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patienter är allergiska.

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Vill du lista dig hos oss fyller du i vår listningsblankett. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan själv skriva ut blanketten och lämna i vår reception eller hämta en blankett hos oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Tolk till ditt besök

Behöver du tolk till ditt besök, kan du kontakta oss via telefon eller prata med oss i receptionen för mer information.

Försök vara ute i god tid för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

När vi har stängt

När vi har stängt ska du kontakta cityakuten närakuten Löwet i Löwenströmska sjukhuset. Hit är du välkommen med lättare akuta besvär.